fredag 21 oktober 2016

Vi simmar...

Varje dag under tre veckors tid besöker vi Rosengårdsbadet och tränar vår förmåga att kunna simma, en livsviktig kunskap som vi kommer ha nytta av under hela vår livstid. 

Det är med glädje vi följer våra 2:ors utveckling, varje dag vid bassängens kant. Att få dela det där ögonblicket när en elev upptäcker att de behärskar det som för en stund sedan var så svårt, det är magiskt!

Alla elever gick in i simhallen för två veckor sedan med olika vattenupplevelser i bagaget. En del var tuffare än andra i början. Det har verkligen varit fantastiskt att se hur måna eleverna är om vandra, måna om att alla ska lyckas. När någon varit rädd har kompisar hjälpt till och stöttat för att kompisen ska våga ta det där steget som från början var så läskigt.

Under resans gång har våra tvåor även börjat bli proffs på hur man lättast agerar i ett omklädningsrum, hur man håller koll på alla sina saker och hur man tar hänsyn till kompisen som byter om bredvid. 

Vi har en vecka kvar på vårt simäventyr för den här gången och med dessa två bilder vill vi försöka förmedla den glädje som infunnit sig på Rosengårdsbadet varje dag de senaste två veckorna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar